Wij verzenden GRATIS vanaf 75,00 €

ONZE BLOG

 1. 30-07-2016 11:47

  Welk bestek is goed voor je baby?

  Lees meer
 2. 23-07-2016 15:48

  We hebben al vaak geschreven over het inrichten van de kinderkamer. Een goed begin is altijd kijken naar bestaande elementen die je woning typeren. Je kan ook gebruik maken van oude meubeltjes, die geven een extra karakter aan de kamer. Ook is het mogelijk rond een bepaald thema te gaan werken zoals kermis, sport, ... Wanneer je niet in het bezit bent van een karakteristieke woning, meubelen of eindeloos veel knutseltalent, kan ook het creatief omgaan met verf een prachtige kinderkamer opleveren.

  Graag wil ik jullie uitnodigen een bezoekje te brengen aan onze Pinterest pagina /kinderkamers voor het opdoen van eindeloos veel inspiratie.

  kinderkamer met rustiek bed    kinderkamer thema kermis      kinderkamer met schilderidee    kinderkamer met bestaande elementen

 3. 27-05-2016 14:55

  Naast het hebben van degelijke stoelen en een comfortabele zetel, is het altijd handig één of meerder krukjes in huis te hebben. Wanneer er onverwacht meer volk op bezoek komt, of om een bureautje in de living te voorzien van een zitplek, kan een kruk echt handig zijn. Bij de huiswinkel bieden wij een gevarieerd assortiment aan aan een scherpe prijs. 

  Hieronder een aantal voorbeelden:

  kruk ijzer evenaar kinderkruk otentic kruk hout zwart bloomingville bench rform

 4. 28-04-2016 13:15

  Wanneer mensen in de Scandinavische landen een aankoop doen m.b.t. hun interieur, dan gebeurt dit heel doordacht. Men gaat op zoek naar het object waar ze al jaren van dromen. En dit mag dan ook iets kosten. Door heel selectief om te springen met wat je aanschaft is het ook mogelijk dit te doen. Ze hebben dan misschien minder overladen woningen (iets waar wij veel kunnen van leren) maar ze hebben wel de juiste stukken voor hun interieur.

  Wij laten ons veel te snel verleiden door goedkope stukken uit bijvoorbeeld Ikea, die net niet zijn wat het moet zijn waardoor we deze alsnog later vervangen door een ander stuk. Dit is niet alleen nefast voor ons budget, ook het milieu is daar niet zo blij mee.

  Leuker zou het zijn wanneer we voor ons budget vaker de kringloop binnenstappen en verrast worden door leuke spullen met karakter en deze combineren met de interieurstukken waar we anders geen budget meer voor hebben. Zo creëren we een interieur die omwille van de combinatie van verschillende stijlen spannend en eigentijds is.

   tafel met verschillende stoelentuinfeest

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5